DE STICHTING VRIENDEN VAN TITUS BRANDSMA

Titus Brandsma stond volop in het leven, was zeer betrokken bij mens en maatschappij en bezat een uitzonderlijke daadkracht. Dat alles kwam voort uit een diepe relatie met God, de kern van zijn bestaan. Het leven van Titus Brandsma laat zien hoe een doorleefde spiritualiteit weerbaar maakt tot in haar uiterste consequenties. Daarom is Titus Brandsma nog steeds voor velen een bron van inspiratie.

De Stichting Vrienden van Titus Brandsma heeft als doel: initiatieven ondersteunen die gestalte geven aan het geestelijk erfgoed van Titus Brandsma. Daartoe is het nodig fondsen te werven. Deze dienen vooral tot de instandhouding van het Titus Brandsma Memorial te Nijmegen. Maar de Stichting steunt ook uitgaven van en over Titus Brandsma en andere activiteiten rondom zijn persoon.

De Stichting Vrienden is een steunstichting van het Titus Brandsma Memorial (TBM). Deze heeft een ANBI status en wordt geheel door vrijwilligers gerund. Uw giften voor de Vrienden zijn dus aftrekbaar voor de belasting. Wilt u daar meer van weten, informeer dan bij de beheerder van het TBM of bij de belastingdienst. De financiƫle verantwoording wordt gepubliceerd in het jaarverslag. U kunt dit vinden onder ANBI Vrienden op onze website.

   Vriendenkrant

Er is onlangs een nieuwe Vriendenkrant verschenen:
Vriendenkrant mei 2020

   Archief Vriendenkrant

Hier vindt u de voorgaande Vriendenkranten:
Vriendenkrant november 2019
Vriendenkrant mei 2019
Vriendenkrant november 2018
Vriendenkrant mei 2018
Vriendenkrant november/december 2017
Vriendenkrant mei 2017

Titus Brandsma Memorial
Stijn Buysstraat 11
6512 CJ   Nijmegen

T: 024 - 3602421
E: titusbrandsma@karmel.nl
IBAN: NL56 INGB 0000 819729